Aeroklub Dubrava - Aerodrom Zvekovac

- Web site Aerokluba Dubrava kod Vrbovca

Predavanje V. Sumanovac - grupno letenje

Jakov Mirkovic  19 November 2017 15:11:21
Poštovani članovi, 
obavještavamo vas kako za četvrtak, 23.11. s početkom u 17:30 organiziramo druženje, odnosno predavanje o grupnom letenju. Imamo sreću i čast da u blizini Vrbovca stanuje prava legenda školovanja i osposobljavanja generacija najboljih vojnih (i drugih) pilota, profesor Vladimir Šumanovac. Gospodin Šumanovac se s veseljem odazvao našem pozivu na inicijativu našeg uvaženog člana, gospodina Josipa Lackovića, te će održati predavanje, radionicu na temu grupnog letenja.

Molimo članove da uvaže vrijeme zakazanog događaja, a bilo bi odgovarajuće doći i sat, dva ranije kako bi ugrijali i pripremili naš pilotski dom. Uz malo dobre volje, za koju vjerujemo da ne nedostaje, pouzdano znamo da neće biti negativnih reakcija ako napravimo i roštilj. 

Pozvali smo i troje članova susjednog kluba, AK Bjelovar, kao i predsjednika AK Daruvar te još par prijatelja AK Dubrava, istinskih pilota. 

Želja nam je da ovo druženje bude tek početak serije radionica koje bi se nastavile tijekom zime. Imat će provjeren oblik druženja uz predavanja, kako bi svi skupa osvježili znanja i vještine iz zrakoplovnih tematika kao što su propisi, tehnike letenja, održavanje aviona, sigurnost i sl. kao radionice po inicijativama o unapređenju rada kluba.

Veselimo se vašem dolasku i unaprijed zahvaljujemo na dobroj volji koju ćete sa sobom ponijeti.

AK Dubrava & Josip Lacković


Vlažnost zemlje piste