Aeroklub Dubrava - Aerodrom Zvekovac

- Web site Aerokluba Dubrava kod Vrbovca

Praznički domjenak

Jakov Mirkovic  24 December 2012 10:59:21
Usprkos velikom broju poslovnih aktivnosti uobičajenih u ovo doba godine, svirepom svijetu domjenaka i večera, sastali smo se u nemalom broju na prazničkom domjenku na aerodromu u Pilotskoj kučici.
Delicija za fina nepca nije nedostajalo, ponuda je bila šarolika, kasne berbe, Muškat, Graševina... Pobjedu je nedvojbeno odnio Lacijev Dingač, bogat okusom, malo manje bogat količinom, sramežljivo se pojavio u čašicama ženskog dijela članova da bi potom u trenutku planuo. Laciju obećavamo da slijedeće godine nećemo oskudijevati vadičepom te je slobodan donijeti možda čak i dvije butelje.
Titulu člana mjeseca ipak odnosi master chef Davor Ištvanić. Morate znati da je biti "roštilj majstor" na Zvekovcu, uz tako nemilosrdnu konkurenciju nadasve odgovoran i zahtjevan posao. Najmanja greška ostaje zabilježena kao uklesana u kamen, stoga se prihvatiti ovog posla mogu samo najbolji. Davor je bio bezbrižan, opušten, ni jednom gestom nije pokazivao stres koji nosi u sebi, a roštilj je ispao vrhunski.
Zahvaljujemo i dežurnoj ljekarničkoj ekipi Ivane Margetić na pripravnosti (uz ovakav izbor pića samo je mudra riječ mogla pomoći glavobolji), Vladi Sabljaru na oštrim slikama, svima na veselom i pozitivnom ozračju..Vlažnost zemlje piste